Bordspellen webshops

Zoals het leuk is om in de winkelstraat een spellenspeciaalzaak tegen te komen, wordt ik ook gelukkig van het zien van de online variant. Bekijk hieronder alle bordspellen webshops uit Nederland en België. Mis je een webshop? Geef dit aan via ons contactformulier.

0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

0-9

Gameslogo

999 Games
999 Games is natuurlijk vooral bekend als Nederlandse uitgever van bordspellen, maar je kunt ook gewoon bij hen via de webshop bestellen. Wel alleen de spellen die zij zelf hebben uitgegeven, maar dat zijn er best een hoop.

A

Adriaensen-speciaalzaak
Adriaensen speciaalzaak is een bordspellen webshop uit het Belgische Antwerpen. Sinds 2020 hebben ze een gloednieuwe website waarop je een ruim aanbod aan gezelschapspellen kunt vinden.

Alternate
Alternate is vooral bekend van electronica en computeronderdelen, maar hebben ook een assortiment van gezelschapsspellen met vaak goede aanbiedingen.

B

Blokker
Ook de Blokker heeft een assortiment van de meest populaire bordspellen tegen vaak zeer scherpe prijzen. De webshop is ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld ook huis of keuken artikelen nodig hebt.

Boardgameshop
Bordgameshop is een bordspellen webshop ontstaan uit de passie voor bordspellen. Ze hebben ook een winkel gelegen in het Nederlandse Papendrecht.

Bordspel-kopen
Via Bordspel-Kopen.nl vindt en koopt u de leukste, spannendste en gezelligste bordspellen. Voor een ieder wat wils! Vergelijk eenvoudig in één oogopslag de prijzen van bekende bordspellen webshops en scoor zo de beste deal.

Bordspelzaak
Bordspelzaak is een relatief jonge webshop, opgericht in het jaar 2020. Naast een webshop hebben de oprichters ook een spellenblog die ze actief bijhouden. Leer hier alles over spellen.

Boxing Meeples
Boxing Meeples is een review site/webshop die zich specialiseert in boardgames en ontstond vanuit een groep vrienden die samen onvermijdelijk volwassen werden.

C

CrowdFinder
Deze webshop is vooral bekend vanwege de retailer of group pledges die worden aangeboden voor Kickstarter spellen. Kickstarter is al jaren lang een belangrijke bron van nieuwe bordspellen en CrowdFinder helpt je om daar voordelig aan deel te nemen. Hiernaast hebben ze echter ook een uitgebreide collectie aan bordspellen die via de webshop te koop zijn.

D

De Dondersteen
De Dondersteen is een spellenspeciaalzaak uit Hengelo (Twente). Ze hebben ook een actieve webshop waar een groot gedeelte van hun assortiment op te vinden is.

De Grote Speelgoedwinkel
De grote speelgoedwinkel is een online webshop voor verschillende vormen van speelgoed. Een gedeelte van het assortiment betreft gezelschapspellen en daarom mogen ze ook in deze lijst staan. Bekijk snel en eenvoudig het uitgebreide assortiment gezelschapsspellen bij De Grote Speelgoedwinkel.

De Spelletjes Vrienden
Geert en Marieke hebben met de spelletjes vrienden een erg persoonlijke bordspellen webshop gemaakt. Naast de webshop beheren ze ook een podcast en een actief youtube kanaal met spelreviews en uitleg. Marieke is daarnaast sinds 2022 jurylid voor de Nederlandse spellenprijs.

De Spelvogel
De Spelvogel is een webshop opgericht door twee fanatieke bordspelspelers. Je kunt er terecht voor een selectie bordspellen die over de hele wereld bezorgd kunnen worden. De focus ligt echter wel op Nederland en België.

E

F

Frank
Frank is een verzamelplaats van honderden webshops in verschillende markten. Spellen is daarbij één van de markten waar ze een uitgebreid assortiment in hebben.

G

Good Look Gamer
Deze webshop richt zich naast bordspellen vooral op Dungeons & Dragons en via een zusterwebshop Vintageccg op Collectable Card Game.

H

Het spelhuis
Het spelhuis is een spellenwinkel uit Zonhoven met een uitgebreide webshop. Het spelhuis is flink gegroeid sinds de oorsprong in 2017 en heeft een grote naam in België gevestigd.

I

Internet-Toys
Internet-Toys is een online speelgoedwinkel die naast speelgoed ook de wat bekendere gezelschapsspellen in het assortiment heeft zitten.

J

Jolie
Jolie Spellen is een spellenspeciaalzaak gevestigd in Eindhoven. De geschiedenis van deze zaak gaat zo ver terug als tot 1989. Op de webshop is een assortiment van ruim 2.000 spellen en puzzels te vinden.

K

Koning Bordspel
De eigenaren van deze webshop beweren dat ze alle spellen die zij aanbieden ook daadwerkelijk zelf gespeeld hebben. Ze nemen daarbij alleen de spellen in het assortiment op waar ze echt achter staan. Het assortiment is hierdoor wat kleiner, maar ze kunnen je wel goed helpen als je advies nodig hebt.

L

Lobbes
Lobbes is een speelgoedwinkel met een webshop. Naast de particuliere markt zijn ze ook gespecialiseerd in grotere groepen zoals scholen, bedrijven of verenigingen.

M

Meeples Bordspellen

Meeples Bordspellen is sinds 2021 onderdeel van de Meeples Groep door een fusie tussen Meeples Bordspellen en debordspellenwinkel.nl. Dit betekend méér bordspellen en meer plezier!

N

O

P

Q

Queen of Games
Queen of Games is een Belgische webshop met een winkel in Oostende. Ze bieden een assortiment van bordspellen & kaartspellen voor jong & oud aan.

R

S

Spellen Domein
In Tilburg zit de webshop Spellen Domein gevestigd. Met een uitgebreid assortiment aan bord- en kaartspellen richten ze zich volledig op de spellenfanaat. Ze hebben geen fysieke winkel, maar op afspraak kun je wel je bestelling komen afhalen.

Spellenhuis
Spellenhuis is opgericht in 2003 en heeft onder andere twee winkel in Nederland. Ze hebben ook een actieve webshop met een ruim assortiment. De winkels zijn te bezoeken voor reguliere spellenavonden en ze hebben zelfs een samenwerking met The Boardroom voor een spellencafé.

SpellenRijk
SpellenRijk is een online bordspellen webshop uit Hengelo. De webshop bestaat inmiddels al sinds 2010. Onlangs is de gehele huisstijl en de webshop aangepast naar de nieuwe frisse uitstraling die je nu op de website ziet.

SpellenVariant
Sinds 2010 heeft SpellenVariant zich volledig toegelegd op het online verkopen van spellen. Het assortiment bestaat uit een brede selectie bordspellen, kaartspellen, gezelschapsspellen en Trading Card Games.

Spelspul
Spelspul is een spellenwinkel die vooral gericht is op spelonderdelen, maar daarnaast ook een uitgebreid assortiment heeft in bordspellen, kaartspellen, miniatuurspellen en sleeves.

StartSpeler
Bij deze Belgische spellenspeciaalzaak, opgericht in 2018, vind je de beste bordspellen, kaartspellen, dobbelspellen en alle andere spellen voor de beste prijs. Naast de fysieke winkel hebben ze ook een webshop waar de meeste spellen op gevonden kunnen worden.

Stoneboxer
Stoneboxer is een Belgische webwinkel met als doel mensen te voorzien van de leukste en beste bordspellen tegen een scherpe prijs.

Subcultures
Subcultures is een spellenspeciaalzaak in Utrecht. De winkel is ingericht als een huiskamer om een welkom en intiem gevoel te geven. De webshop wordt ook zeer actief bijgehouden met dagelijks nieuwe producten.

Summoner
De webshop Summoner is opgericht in 2008. Je kunt er terecht voor bordspellen, kaartspellen en accessoires. Ze hebben ook een winkel waar je demo’s kunt krijgen van verschillende spellen om zo beter te leren wat iets voor jou is.

T

Top1Toys
Top1Toys is een spellenwinkel met bijna 100 vestigingen in Nederland. Ze hebben daarnaast ook een webshop met een beperkt assortiment aan gezelschapspellen.

U

V

Valhalla Boardgames
Valhalla Boardgames is een relatief jonge bordspellen webshop uit Den Bosch. Naast bordspellen hebben ze ook een passie voor trading card games.

W

White Goblin Games
White Goblin Games is één van de grotere speluitgevers in de Benelux met een heel breed aanbod van spellen. Alle spellen die bij White Goblin Games ontwikkeld worden zijn ook via hun webshop te koop.

X

Y

Z

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
Top