Ducosim septemberbeurs – 2022

Theater Flint Coninckstraat 60, Amersfoort, Utrecht

Ducosim is dé Nederlandse spellenvereniging. Drie keer per jaar organiseren zij de Ducosim spellenbeurs in Theater Flint in Amersfoort. De beurs wordt door gemiddeld 500 spelers bezocht.

Moxcon – 2022

Museum BroekerVeiling Museumweg 2, Broek op Langedijk

Moxcon is een spellenevenement die georganiseerd wordt door de spellenwinkel Mox Spellen uit Heerhugowaard. Aan de deur kosten de kaarten 5 euro, maar je kunt vooraf gratis kaarten reserveren via de website. 

Op Moxcon staan bekende speluitgevers die jou graag laten kennis maken met de leukste spellen.

Noorderspel – 2022

Martinikerk Martinikerkhof 3, Groningen, Groningen

Er gaat niets boven Noorderspel. De meest noordelijke spellenbeurs van Nederland gaat in 2022 weer van start in Groningen. Naast spellen demonstraties en een Bring en Buy houden ze ook een spellenontwerp wedstrijd. 

SPIEL – 2022

Messe Messeplatz 1, Essen, Noordrijn-Westfalen

SPIEL staat bekend als de grootste spellenbeurs ter wereld. Jaarlijks komen hier meer dan 200.000 bezoekers naartoe verspreid over 4 dagen. SPIEL 2022 is al aangekondigd en vindt plaats van 6 tot en met 9 oktober.

Outlet Sale 999 Games – 2022

Na een succesvolle editie van de Outlet Sale in mei komt 999 Games in November terug in Almere voor een nieuwe twee-daagse outlet sale. De sale vind plaats op 26 en 27 november op de Wormerweg 2 in Almere.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
Top