Wat kan ik doen op spelvinden.nl?
Spellen vinden!… Op spelvinden.nl brengen wij spelinformatie samen op √©√©n plek. Zo kun je alle nuttige informatie vinden over kaart en bordspellen, waaronder een beschrijving van het spel, de spelregels en waar je het spel goedkoop kunt aanschaffen. Zo weet je zeker dat je het leukste spel koopt!

Ik kan een bepaald spel niet vinden?

We proberen het assortiment aan spellen zo actueel en compleet mogelijk te maken. Het verrijken van de spelinformatie doen we handmatig. Kun je een spel niet vinden, dan staat deze waarschijnlijk nog niet op de site. Stuur ons een berichtje als je een spel mist en wij voegen hem zo snel mogelijk toe.


De prijs van een webshop kwam niet overeen met de prijs op spelvinden.nl.

Hoewel we proberen de prijsinformatie zo actueel mogelijk te houden kan het voorkomen dat er een prijswijziging vanuit een webshop is doorgevoerd waar wij nog niet van weten, bijvoorbeeld door een speciale aanbieding. Mocht je ergens onjuiste spelinformatie zien, dan waarderen we het zeer als je dit aan ons door wilt geven.


Ik weet niet welk spel ik wil hebben?

Daar zijn wij voor! Wij helpen jou in je zoektocht naar je volgende spel. Kom je er zelf niet uit? Stuur ons een berichtje met wat informatie over jou en wat je leuk vind en we komen zo snel mogelijk met wat suggesties!

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
Top