Black Friday deals van 2021

Black friday spelvinden v

Het is weer zo ver. Op 26 november is het Black Friday en veel shops hebben al dagen van tevoren vele aanbiedingen staan. Dat is natuurlijk hét moment om dat spel te kopen waar je al tijden niet op kan wachten.

Maar waar kun je de beste Black Friday deals vinden?

Alternate

Alternate blinkt elk jaar uit met stevige kortingen. Het bedrijf is vooral bekend van elektronica en hardware, maar ook qua bord- en gezelschapsspellen staan ze voorop met grote aanbiedingen waar je zeker een goede deal kunt vinden.

Klik hier voor een volledig overzicht van de Black Friday aanbiedingen bij Alternate

Spelhuis

Van 23 t/m 26 oktober zijn er Black Friday deals bij het Spelhuis. Je hebt zelf invloed op welke dolle deals er verschijnen door te stemmen via facebook.

Bekijk snel hoe het werkt en maak gebruik van deze dolle aanbiedingen

999 Games

Meer plezier uit hetzelfde spel halen? 999 Games geeft van 15 t/m 29 november 20% korting op een hele rits van uitbreidingen. Geniet je ook zo van Wingspan, Andor, Dominion, Catan of één van de vele andere spellen?

Neem dan snel een kijkje bij deze uitgebreide aanbiedingen

Top1Toys

Ook Top1Toys doet mee met de Black Friday aanbiedingen. De actie loopt van 22 t/m 28 november en bevat vooral veel speelgoed knallers wat natuurlijk leuk is voor tijdens de feestdagen.

Bekijk hier alle Black Friday deals van Top1Toys

Planethappy

Planethappy begint vandaag alvast met de Black Friday deals met kortingen van 30%. Dat is een goed vooruitzicht van wat nog gaat komen, dus sluit hen vooral niet uit bij je zoektocht naar de beste deals.

Houd de website van Planethappy in de gaten voor alle Black Friday deals

De Spelletjes Vrienden

Bij de spelletjes vrienden kun je dit jaar ook terecht voor te gekke Black Friday aanbiedingen. Geert en Marieke hebben onder andere speciale Black Friday spelpakketten gemaakt met enorme kortingen.

Sla nu je slag bij de Black Friday deals van de Spelletjes Vrienden

Bordspellenstore

Met 28 aanbiedingen van een aantal zeer populaire spellen is het zeker de moeite waard om de deals van Bordspellenstore te bekijken. De spellen hebben daarnaast gratis verzendkosten.

Bekijk de Black Friday deals van Bordspellenstore

Cardpile

Cardpile beloofd met flinke kortingen te komen tot wel 30% tijdens de actieperiode van 26-11-2021 tot en met 28-11-2021. Zorg ervoor dat je klaar zit om zo snel mogelijk de pareltjes in te slaan.

Bekijk vanaf 26 november de aanbiedingen bij Cardpile

Crowdfinder

Ook bij de Crowdfinder is er een grote Black Friday actie met kortingen op tientallen spellen, waaronder ook spellen uit de retail collectie.

Sla je slag bij Crowdfinder

Internet-toys

Internet Toys heeft van 11 t/m 29 november acties lopen op een groot aantal spellen en spelonderdelen. Geruime tijd om eens een kijkje te nemen naar de verschillende interessante aanbiedingen.

Bekijk alle aanbiedingen bij Internet-Toys

Bordspellenstore

Bij Bordspellenstore doen ze ook mee aan de Black Friday deals en om deze reden zijn veel bordspellen in de aanbieding.

Bekijk de Black Friday deals van bordspellenstore

Onze partners

Geef een antwoord

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
Top