De spelvinder uitgelegd

Op zoek naar een leuk nieuw bordspel?

Ben je op zoek naar een leuk nieuw bordspel of wil je iemand een leuk spel cadeau geven? Dan ben je op het juiste adres, want hiervoor hebben wij de Spelvinder gemaakt.

De spelvinder is een tool waarmee we op basis van een aantal vragen via een algoritme een de beste spellen voor jou selecteren. Hiermee kun je de pareltjes vinden waar je misschien nog nooit van hebt gehoord, maar die wel helemaal iets voor jou zijn. Of bordspellen herontdekken die je misschien al lang weer vergeten was.

Benieuwd welke spellen bij jou naar voren komen?

Hoe werkt de Spelvinder?

Jaarlijks worden er tegenwoordig bijna 5.000 bordspellen uitgebracht. Er is zo veel aanbod dat het steeds moeilijker wordt om een juiste keuze te maken.

Gelukkig kun je je bij de meeste lokale spellenwinkels laten adviseren. Vaak hebben ze ontzettend veel spelkennis in huis en kunnen ze je meestal goed op weg helpen. Maar hoe doe je dat online?

De Spelvinder” is de digitale spellenwinkel medewerker.

Als je gebruik maakt van de Spelvinder, dan worden er een aantal vragen gesteld zodat de tool kan leren wie je bent en wat voor een interesses je hebt. Bij elk antwoord krijgen bepaalde spellen plus- of juist minpunten waardoor er uiteindelijk een selectie naar voren komt van bordspellen die het best bij jou passen.

Zie je iets wat je leuk vindt? Klik op het spel en krijg meteen alle spelinformatie. Zoals hoe het spel gespeeld moet worden, hoe lang het duurt, etc… Maar ook waar je het spel voor de beste prijs online kunt bestellen.

Het leukste spel cadeau geven

Vul de Spelvinder in met de antwoorden zoals iemand anders die zou opgeven om tot de leukste cadeaus te komen. Doe inspiratie op of bestel direct het bordspel wat perfect aansluit op de interesses van de jarige. De Spelvinder cadeautip is zowel te gebruiken voor volwassenen als voor kinderen en komt altijd met een verassende keuze.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
Top